Brezplačna dostava nad 50 EUR. Brezplačno zavijanje daril.
 

O NAS

Butik Daril predstavlja ekskluzivna darila, ki smo jih pripeljali iz različnih kotičkov sveta. Za vas se trudimo, da vam olajšamo izbiro daril. Brez gneče, stresa, dolgih ur v različnih trgovinah, rezanja in lepljenja dobite prikupne škatlice, ki jih lahko pripeljemo na vaš naslov ali na naslov prejemnika. Če se ni možno srečati z bližnjo osebo v živo, ji še vedno lahko naklonite kanček pozornosti in vaše ljubezni, znak katere je - eden od naših darilnih kompletov. 

Butikdaril.si ⟶

KDO SMO

Ekipa Butika Daril se trudi vsak dan, da vam ponudi izvirne izdelke, ki jih iščemo po celemu svetu. Sami naprej preizkusimo vse, kar vam ponujamo. Preizkušamo čaje, kreme, mila, sladkarije in v naše darilne škatle damo le to, kar nam je "wow".  Nepretrgoma delamo na tem, da pripravimo zanimivo in široko ponudbo, a najprej poskrbimo za kvaliteto. Sledite nam na socialnih omrežjih in spoznajte nas v vsakdanjem življenju, oglejte si naše procese in delite z nami svoje vtise glede naših daril!

KAKO IZBIRAMO

Naravno kozmetiko naročamo v Italiji pri vrhunskih projizvajalcih. Kavo in čaje dobimo pri pravih entuziastih, ki vlagajo dušo v svojo ponudbo. Nakit, ki ga predlagamo, je unikaten in narejen z izjemnim občutkom, kot to lahko sami vidite na tej povezavi. Za vsak izdelek smo prepričani, da je kvaliteten in vas bo razveselil! 

Butikdaril na socialnih omrežjih

  • Spletna stran
  • Butik